YURTDIŞI HIZLI KARGO HİZMETİ

YURTDIŞI HIZLI KARGO HİZMETİ
  • YURTDIŞINA NASIL HIZLI KARGO NASIL GÖNDERİLİR?
YURTDIŞI HIZLI KARGO

Yurtdışı hızlı kargo hizmetimiz : Yurtdışına gönderilecek acil gönderileriniz için tek yapmanız gereken bizleri aramak. Bu hizmeti deniz yolu veya karayolu taşımacılığı ile gönderilemeyecek, acil olan tüm kargolarınız için kullanabilirsiniz.

İstanbul/İkitelli merkezli firmamız aracılığı ile yurtdışı kargolarınızı dilediğiniz ülkeye çok ekonomik fiyatlar ile hızlı ulaştırmaktayız. Bunun için yapmanız gereken tek şey, iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimize ulaşarak gönderinizin içeriği, hangi ülkeye gideceği ve boyutu hakkında bilgi vererek Yurtdışı Hızlı Kargo hizmetimizden yaralanmak istediğinizi belirtmektir.

Yurtdışına gidecek acil gönderileriniz Yurtdışı hızlı kargo hizmeti veren firmamız sayesinde en kısa sürede varış ülkesine ulaştırılmaktadır.

Tüm dünya ülkelerine yurtdışı hızlı kargo servisimiz bulunmaktadır. Yurtdışı hızlı kargo servisinden yararlanmak isteyen siz değerli müşterilerimiz, hiç vakit kaybetmeden firmamız ile iletişime geçin. Uzman kadrosu ile 7/24 iletişim ağı ile kargo sektöründe faaliyet gösteren firmamızla yurtdışı uçak gönderileriniz en ekonomik şekilde ve en kısa sürede dilediğiniz ülkeye ulaştırılmaktadır.

Yurtdışına gidecek acil kargonuz mu var, evrak mı, numune mi, gıda mı, canlı hayvan mı, tekstil mi, kişisel eşyanızı mı göndereceksiniz, hemen bizlere sayfamızda yer alan numaralarımızdan ulaşın. İster numune, ister evrak, ister gelinlik, ister kişisel eşya, ister tekstil, ister ev eşyası, isterseniz gıda gönderin. Tüm dünya ile işbirlikçi firmalarımız aracılığı ile kolaylıkla çalışıyoruz. Tüm ülkelerde mevcut işbirlikçilerimiz sayesinde taşınması için şirketimize teslim ettiğiniz gönderileriniz alıcılarına kolaylıkla teslim edilir.

Yurtdışı hızlı kargo hizmeti sayesinde çoğu ülkeye 1 günde kargolarınız alıcılarına teslim edilmektedir.

  • YURTDIŞI HIZLI KARGO İLE CANLI HAYVANLARINIZI DİLEDİĞİNİZ ÜLKEYE GÖNDEREBİLİRSİNİZ

Bazen müşterilerimiz evcil hayvanlarını (canlı hayvan; kedi, köpek, kuş vb. gibi) yurtdışı hızlı kargo ile dilediği ülkeye göndermek istemektedirler. Bunun için bize örneğin sevimli dostları köpeklerinin ağırlıklarını bildirmektedirler. Ancak sadece bize canlı hayvanınızın ağırlığını bildirmeniz yetmemektedir. Sahip olduğunuz canlı havyanın uzunluğunu başından kuyruğuna kadar da ölçmeniz ve kafes ölçülerini de en, boy, derinlik olarak ölçmeniz gerekmektedir. Bu şekilde yapılan ölçümler, sizlere daha kolay ve ekonomik fiyat bildirmemizi sağlar. Örneğin yurtdışına gidiyorsunuz ve yurtdışından getirdiğiniz o sevimli canlı hayvanınızı havayolu şirketi almadı. Siz uçağa binerken size onu götüremeyeceğiniz söylenirse hiç üzülmeyin, hemen bizi aramanız halinde en yakın uçakla sevimli dost canlı hayvanınızı size ulaştırabiliriz. Sevimli dostlara önem veren onları önemseyen firmamız yurtdışı hızlı kargo hizmeti ile canlı hayvanlarınızı en kısa sürede sizlere ulaştırmaktadır.

  • YURTDIŞI HIZLI KARGO İLE EVRAKLARINIZ 1 GÜNDE DİLEDİĞİNİZ ÜLKEYE ULAŞTIRILMAKTADIR.

Sektörde isim yapmış ve uzman kargo danışmanlarına sahip firmamız, sizler için önem arz eden her türlü evrak gönderisini dünyanın her ülkesine göndermektedir. Evrakınız mı var, yapmanız gereken evrak ölçülerini edinip, evrakın teslim edileceği ülkeyi müşteri danışmanlarımıza söyleyerek fiyat almaktır. Gerisini kuryelerimiz evrakı sizden gelip bizzat teslim almakta ve teslim esnasında evrakın bize teslim edildiğine dair sizlere konşimento vermektedirler. Bu verilen konşimentoda yazılı numaralar aracılığı ile evrakınızın ne zaman nerede olduğunu kolaylıkla takip edebilirsiniz. Verdiğimiz hizmet sayesinde yurtdışı uçak kargolarınızı evden, işten çıkmadan bizlere teslim edebilir ve yurtdışı hızlı kargo hizmetimizden kolaylıkla yaralanabilirsiniz.

  • YURTDIŞI HIZLI KARGO İLE ÇİKOLATA GÖNDEREBİLİRSİNİZ.
  • YURTDIŞI HIZLI KARGO İLE FAZLA BAGAJ GÖNDEREBİLİRSİNİZ.
  • YURTDIŞI HIZLI KARGO İLE NUMUNE GÖNDEREBİLİRSİNİZ
  • YURTDIŞI HIZLI KARGO İLE KİŞİSEL EŞYA GÖNDEREBİLİRSİNİZ.
  • YURTDIŞI HIZLI KARGO İLE ÇEYİZLERİNİZİ GÖNDEREBİLİRSİNİZ.
  • YURTDIŞI HIZLI KARGO İLE ARTIK HİÇBİRŞEYİNİZİ GÖNDERMEYİ ERTELEMEYİN.

Türkiye’ye gelen pek çok turist veya misafir dönerken alışveriş de yaptığından yanlarında çok fazla bagaj olur ve bu bagajı havayolu şirketi kişinin ücretsiz kapasitesi dolduğundan almaz ve fazla bagaj için yüksek tutarlar ister, ancak bizi ararsanız fazla bagajlarınızı en kısa sürede uygun ekonomik fiyatlar ile hemen dilediğiniz ülkeye gönderebiliriz. Bu gönderim için bize bagajın ölçü ( en, boy, derinlik ) ve kilo bilgisini paylaşmanız gerekmektedir.

Zaman zaman bizleri arayan müşterilerimiz yurtdışı firmaları ile çalışmak için numune göndermek istediklerini belirtiyorlar. Tabi ki dilediğiniz ülkeye o ülkenin yasaları çerçevesinde numune göndermeniz mümkündür.

Evleneceksiniz yurtdışında yaşayacaksınız, ilmek ilmek işlediğiniz çeyizlerinizi bizimle yurtdışı hızlı kargo hizmetimiz ile göndermeniz mümkündür.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, gönderileriniz firmamız sayesinde dilediğiniz ülkeye ekonomik fiyatlar ile en hızlı şekilde ulaştırılmaktadır. YILBAŞI PROMOSYONLARI YURTDIŞINA HIZLI KARGO Yurtdışı hızlı kargo hizmetimiz ile ilgili detaylı bilgilendirme almak için bizleri iletişim numaralarımızdan geç kalmadan arayın. www.bayexpress.com.tr

YURTDIŞI HIZLI KARGO