YURTDIŞINA CANLI HAYVAN TAŞIMACILIĞI 02124944748

13. Kasım 2020 Genel 0
Yurtdışına Canlı Hayvan Taşımacılığı
Canlı Hayvan taşımacılığı

YURTDIŞINA CANLI HAYVAN TAŞIMACILIĞI

Yurtdışına Canlı Hayvan Taşımacılığı Hizmetimiz: Tüm insanlık için canlı hayvanlar önem taşır. Peki canlılar dünyasında animalia diye adlanan, hayvan tanımı nedir? Sözlük anlamı ile insan dışı nefes alan ve hareket eden varlıklara canlı hayvan denir ki, pek çok insan için onlar minik bir dosttur.

Hayvanların bazıları kimi zaman bizlere dost olurken, bazıları ise hayatımızı iade ettirmek için gereklidir. Şirket prensibi olarak sizin için önemli olanın bizim için de önemi olduğunu size en başta söylemek isteriz. Zira bir annenin evladı kadar önemlidir, minik sevimli dostlarımız.

2016 yılından beri İstanbul merkezinde faaliyet gösteren şirketimiz; özellikle yurtdışına canlı hayvan taşımacılığında uzman kadrosu ile çok önemli butik şirketler arasında yerini almaktadır.   Yurtdışına canlı havyan taşımacılığı ile ilgili tüm prosedürleri bilen ve siz değerli müşterilerine aktaran şirketimiz ile gönül rahatlığı ile yurtdışına canlı hayvan taşımacılığı yapabilirsiniz.

Evcil Hayvanınız mı var?  Bayexpress kargo Yurtdışına mı göndermek istiyorsunuz, ya da yurtdışında bir yakınınıza canlı hayvan mı hediye etmek istiyorsunuz, yapmanız gereken tek şey çağrı merkezimizi arayarak, evcil hayvanınızla ilgili bilgileri bizimle paylaşmanızdır.

Eğer evcil hayvanınız var ve güzel minik dostunuzu bayexpress kargo ile yurtdışına göndermek istiyorsanız müşteri hizmetlerimizi aramadan önce aşağıdaki bilgileri önceden edinip not etmeniz, müşteri hizmetlerinizin sizlere yurtdışına canlı hayvan taşımacılığı ile ilgili daha kısa sürede fiyat vermesini sağlayacaktır.

  • Canlı hayvanınızın burnundan kuyruğuna kadar uzunluğu
  • Kilosu
  • Kafes ölçüleri en, boy, derinlik
  • Aşıları olup olmadığı bilgisi
  • Gideceği ülke ve/veya bölge

Yukarıda yer alan bilgileri temin edip, canlı minik dostlarınızı bize gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz.

Diğer yandan her hayvanın yurtdışına taşıma prosedürü farklılık göstermektedir. Örneğin kedi veya köpek taşımacılığı ile canlı balık taşıma prosedürü aynı değildir. Canlı balık taşımacılığında balıkların kısa sürede bozulabilecek ürünler gibi taşınması gerekir. Canlı balık taşımacılığında belli bir ısıyı korumak zorundasınızdır. Biz şirket olarak bu kuralları bilen uzman kadroya sahip bir firmayız. Bayexpress kargo ile Yurtdışına canlı havyan taşıma konusunda her bir canlı hayvanı gerekli özen ve dikkat ile taşıyor ve taşıma sırasında siz değerli müşterilerimize adım adım bilgilendirme yapıyoruz.

Şirket olarak evcil minik dostlarımızın yurtdışına canlı hayvan taşımacılığı ile taşınmasının yanı sıra büyükbaş ve küçükbaş havyan taşımacılığında da öncü firmalar arasında olduğumuzu belirtmek isteriz. Burada dikkat edilmesi gereken özellikle canlı hayvanların karayolu ile taşınması durumunda belli bir ısının korunması olayıdır. Aşırı soğuk veya aşırı sıcak canlı hayvanlara zarar verebilir. Ya da büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar aynı araçla taşınmamalıdır. Tüm hayvanların yüklemesi veya boşaltılması esnasında canlı hayvanlara özel alan açılmalı, taşıma esnasında canlı hayvanlarımızın rahat beslenmesi gerekmektedir. Canlı hayvanlar için suyun ne kadar önemli olduğu da herkes tarafından bilinmektedir. Canlı hayvan yurtdışına canlı hayvan taşımacılığı sırasında su ve besine rahat ulaşmalıdır. Aksi halde canlı hayvanlar strese girer. Bu da firma olarak olmasını istemediğimiz tek şeydir.

Şirketimiz olarak her taşıdığımız gönderinin/kargonun bizler için önemi vardır. Tüm kargolar uzman kadromuz sayesinde hassasiyetle gideceği ülkesine ulaştırılmaktadır. Ancak uzman kadromuz canlı hayvan konusunda daha da hassas davranır. Yukarıda bazı hususları belirttiğimiz üzere, her canlı hayvanın taşınma prosedürü farklıdır. Lütfen bu hususlara dikkat ederek göndereceğiniz firmayı tercih ediniz. Yurtdışına canlı hayvan konusunda uzman kadromuzdan www.bayexpress.com.tr adresinden veya iletişim numaralarımızdan bilgi alabilirsiniz. 7/24 müşteri danışmanlarımız siz değerli müşterilerinize yurtdışına canlı hayvan taşımacılığı konusunda bilgi verecek kapasitededir.