YURTDIŞI UCUZ KARGO

16. Kasım 2020 Genel 0
Yurtdışı ucuz kargo
ucuz kargo

YURTDIŞI UCUZ KARGO

Herkes kargolarını ucuz göndermek ister. Bu herkesin de en doğal isteğidir. Peki ucuz kargo nerede ve nasıl gönderilir? Bir çoğunuz bu anlamda google ve benzeri arama motorlarından yurtdışı ucuz kargo yazarak ucuz gönderi yapabileceği firma arar. Artık yurtdışı ucuz kargo konusunda firma aramanıza gerek yok. Çünkü aradığınız firma biziz.

UCUZ KARGONUN TEK ADRESİ BAYEXPRESS KARGO

UCUZ KARGONUN TEK ADRESİ BAYEXPRESS KARGO

Her ne kadar dolar ve Euro kurları artmış olsa da, biz firma olarak müşterilerimize düşük karla yurtdışı ucuz kargo hizmeti vermeye devam ediyoruz. Özellikle 30 kilo ve üzeri kiloda olan gönderileriniz için firmamız uzman kadrosu tarafından özel fiyatlandırma çalışması yapılmakta ve siz değerli müşterilerimizin bilgisine sunulmaktadır.

Yurtdışına göndereceğiniz evrakınız mı var, yoksa eşinize dostunuza hediye paket mi göndermek istiyorsunuz? Belki de firma sahibisiniz ve yurtdışında başka bir firma ile alışveriş yapacak olabilirsiniz ya da yurtdışında bir firma sizden ürün siparişinde bulunmuş olabilir. Bunun için yapmanız gereken tek şey 02124944748 nolu telefon numarasını arayarak işinin ehli olan müşteri danışmanlarımızla görüşmenizdir. YURTDIŞI KARGO HİZMETLERİ

Konusunda ehil olan müşteri danışmanlarımız siz değerli müşterilerimizin gönderilerinin ölçü ve kilo bilgileri ile gönderinin gideceği ülke bilgisini alarak size yurtdışı ucuz kargo fiyatı verecektir.

Daha bitmedi. Gönderilerinizi bizlere teslim etmek için merkez veya şubemize gelmenize gerek bulunmamaktadır. Bizi arayarak kargolarınızı kapınızdan teslim alıyoruz ve gideceği ülkedeki alıcısı kapısına kadar teslim ediyoruz. Teslimat süreleri için www.bayexpress.com.tr/teslimat adresinden ulaşmanız mümkündür.

Gönderilerinizin içerikleri çok önemlidir. Her ülkede Gümrük mevcut ve Gümrük’ün izin verdiği ürün veya mallar ülkeye gönderilebilir. Yasaklı ürün gönderimi kesinlikle yapılmamaktadır. Bu nedenle ürün içeriklerini müşteri hizmetlerimize bildirmeniz gerekmektedir. Yasaklı ürün gönderilmesi halinde sorumluluk müşterilere ait olacaktır.

Kargonuz var ancak paketiniz yok, üzülmeyin Bayexpress kargo olarak tüm ürünlerinizi ücretsiz paketliyoruz. Ancak bazı ürünlerin örneğin kırılacak ev eşyanız olabilir, bu ürünü paketledikten sonra kasa yaptırdığımız için gönderi bedeline kasa ücreti ilave edilmektedir.

Yukarıda belirttiğimiz gibi euro ve usd kurları arttı. Ancak biz firma olarak müşteri ilişkilerimizi perçinlemek ve müşteri memnuniyeti için fiyatlarını yükseltmemiştir. Şirketimiz yurtdışı ucuz kargo hizmetinin tek adresidir. İletişim kanallarımızdan uzman kadromuza ulaştığınızda size verilen teklif fiyatının ne kadar makul olduğunu göreceksiniz.